Spaans

 niveaudagtijdstipstartlesprijs
Vakantiecursuswoensdag19:00  tot 21:00 uur 8 mei6 x€120,00 
Vakantiecursusmaandag 19:00 tot 21:00 uur 6 mei6 x€120,00
1ste jaar * VOLwoensdag20:30 tot 22:00 uur12 sept.22 x€ 308,00 + boeken
1ste jaardonderdag20:30 tot 22:00 uur13 sept.22 x€ 308,00 + boeken
2de jaarwoensdag19:00 tot 20:30 uur12 sept.24 x€ 325,00 + boeken
 3de jaarmaandag19:00 tot 20:30 uur10 sept.24 x€ 325,00 + boeken
Nivel intermediomaandag20:30 tot 22:00 uur10 sept.24 x€ 325,00 + boeken
Avanzadodonderdag19:00 tot 20:30 uur13 sept.24 x€ 325,00 + boeken

“Nunca consideres el estudio como una obligación, sino como una oportunidad para penetrar en el bello y maravilloso mundo del saber”.  –  Albert Einstein  –  “Beschouw studie nooit als een plicht, maar als een kans om de mooie en wondere wereld van het weten binnen te treden.”

 • Voor informatie over de docent klik hier.
 • Heeft u vragen over de cursus, stuur een mail of bel de docent op nummer 06-36212516.
 • Het inschrijfformulier vindt u onderaan deze pagina. Door een technische probleem is dit formulier niet aanwezig). Heeft u nog vragen dan kunt u  contact met ons opnemen via dit e-mailadres: spaans@cursusentraining.org of via het telefoonnummer: 06-36212516.

Vakantiecursus Spaans 2019

Sol, playa, vino, sangría, fiesta, …mooie Spaanse bekende woorden. Voel je de vakantiekriebels al? Heb je al je vakantie geboekt? Spanje, Peru, Mexico, Cuba, Argentinië, …. Allemaal Spaanstalige landen. Wil je nog meer Spaanse vakantiewoorden leren? Een ‘café con leche’ of een ‘bocadillo de jamón’ bestellen?

Bij ons kunt u dit en nog meer Spaans leren. In 6 lessen van 2 uur gaat u de basis van de vakantietaal leren. Zoals iets in een restaurant bestellen, de weg of de tijd vragen.

Cursus Spaans seizoen 2018-2019

In september starten we in De Kemphaan met de nieuwe cursus Spaans voor zowel beginners als gevorderden. De eerst jaars cursussen starten in week 37 en bestaan uit blokken van 22 lessen van 1,5 uur, met een maximaal aantal deelnemers van 10 personen per groep. De rest van de cursussen bestaan uit blokken van 24 lessen.

Op woensdag en donderdagavond is het mogelijk om de beginnerscursus om 20:30 uur te doen.
Dit seizoen gaan we de leergang  ‘Con gusto 1’ gebruiken. Deze combineert kennis van de taal met cultuur en actualiteit van vele Spaanstalige landen.

Als u altijd al Spaans heeft willen leren, grijp u nu de kans. U maakt niet alleen kennis met het huidige Spaans van maar ook met zijn geschiedenis.

Gezellig, kleinschalig en flexibel Spaans leren!

Heeft u nog vragen? Neem gerust telefonisch contact op of via de mail.
¡Hasta pronto!

Spanje: veel meer dan alleen een vakantiebestemming!

Spanje behoort tot een van de favoriete vakantiebestemmingen voor Nederlanders. Zon, strand, lekker eten en gezelligheid zijn factoren die het land voor de meeste toeristen aantrekkelijk maken. Maar Spanje is veel meer. Het is een land met een interessante geschiedenis: Kelten, Romeinen en Arabieren, o.a. zijn in Spanje geweest. Prachtige gebouwen, muziek, dans en hun taal zijn de erfenis van deze culturen. Daarnaast worden er veel feesten in heel Spanje gevierd, meer dan 800 per jaar.

foto: http://www.caminodelcid.org

Een taal leren betekent ook kennis maken met de cultuur van het land en met zijn gewoontes en tradities. Cultuur snuiven kan praktisch overal: musea, architectuur, tradities, typische restaurants…en vooral  bij de mensen op straat, die inwoners bezorgen je pas een leuke belevenis als toerist in Spanje.

Spaans, een wereldtaal

Wist u dat het Spaans een van de meest gesproken talen ter wereld is? Ongeveer 469.000.000 mensen hebben het Spaans als moedertaal en in 19 landen is het ook de officiële taal. Niet alleen in Spanje, maar ook in landen als Mexico, Peru, Cuba of Argentinië kunt u terecht met deze taal. De rijke cultuur en het heerlijke klimaat van deze landen maakt een bezoek zeker de moeite waard.

Locatie cursus

De cursuslocatie is in Venray en gemakkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid. Omdat  niet alle cursussen van Cursus en Training Noord-Limburg op dezelfde locatie worden gegeven, ontvangt u na inschrijving de exacte cursuslocatie.


Inschrijfformulier cursus Spaans

 • Inschrijven verplicht tot betaling van het cursusgeld! Zie Algemene Voorwaarden.
 • Na inschrijving ontvangt u een mail met alle informatie over de cursus en de factuur, dat kan soms enige tijd duren.
 • Door versturen verklaart u zich akkoord met inschrijven voor de cursus en het ontvangen van de nieuwsbrief.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Belangrijk

 • De genoemde prijs is de prijs zonder eventuele extra kosten te betalen aan de docent, zoals vermeld bij de cursusinformatie.
 • Na inschrijving op een cursus zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.
 • U kunt zich niet online inschrijven als u niet over een e-mailadres beschikt.
 • Inschrijven verplicht tot betaling van het cursusgeld! (zie algemene voorwaarden).
 • Na inschrijving ontvangt u tevens de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft. Wenst u die niet meer te ontvangen, dan kunt u zich bij de eerste nieuwsbrief heel eenvoudig uitschrijven.
 • Verwerking van persoonsgegevens geschiedt conform de regelgeving van de AVG.

Let op! Na verzending van het ingevulde inschrijfformulier aan Cursus en Training Noord-Limburg, ontvangt u een bevestigingsmail. In die email staat onder meer informatie over: betaling, het cursusmateriaal en waar u dat kunt bestellen. Hou dus na het verzenden van uw inschrijfformulier uw email in de gaten! Controleer ook uw spambox.