Uw docent Russisch

U hebt voor de cursus Russisch gekozen, de rijke taal van een groot volk met een bijzondere geschiedenis, de taal van de beroemde schrijvers en dichters zoals Tolstoi en Poesjkin. Ik ben uw lerares Oksana Titova. Ik ben een auteur van Nationale Handelsacademie cursus Russisch en deze taalcursus, docent Russisch voor NHA en het Taleninstituut Regina Coeli (bij de nonnen in Vught). Ik geef lessen aan de ondernemers, ook  in mijn eigen kantoor in Venray.

Ik ben in Moskou geboren en 35 jaar woonachtig in Nederland. Ik heb verschillende opleidingen met succes afgerond, onder andere  Exportmanagement van de Federatie voor Nederlandse Export, Gerechtstolk-opleiding. In Moskou heb ik de wetenschappelijke titel doctoreconoom behaald met mijn dissertatie over internationale bedrijven. Al 25 jaar lang ben ik onder andere als beëdigd vertaler en gerechtstolk voor de rechtbank, justitie en internationale ondernemingen actief.

Omdat ik bijna 30 jaar  mijn  eigen zaak “Kamerton” (Russisch voor een stemvork) te Venray heb (export, import, vertalingen en taalonderwijs Russisch) weet ik hoe belangrijk voor mijn Nederlandse partners en vrienden kennis van de Russische taal is, om te reizen, contacten te leggen en de cultuur beter te begrijpen. In mijn lessen heb ik bewust een aantal thema’s voor ondernemers geschreven. Want: handelen met Rusland is toch een beetje kunst. De cursusdialogen werden door mij en mijn man (native speakers uit Moskou) in de studio ingesproken.

Hebt u de hele cursus bestudeerd, dan kunt u zeker in de voormalige Sovjet-Unie makkelijk communiceren en plezier aan de taal beleven tijdens een vakantie, onder andere omdat het Russischsprekende volk kennis van de Russische taal bij buitenlanders zeer hoog waardeert. Dat doe ik trouwens ook.

Veel plezier!

Contact via kamerton@wxs.nl ; t. 0653427123
Oksana Titova