Russisch

niveaudagtijdstipstartlesprijs
beginners in overleg in overleg in overleg20 x 1,5 uur€ 400,00*
 gevorderden in overleg in overleg in overleg 20 x 1,5 uur €400,00*

*inclusief alle digitale en audio materialen

 • Voor informatie over uw docent klik hier.
 • Heeft u vragen over de cursus, stuur een mail.
 • Het inschrijfformulier vindt u onderaan deze pagina.

De cursus

Russisch: de taal van een volk met een bijzondere geschiedenis en de taal van beroemde schrijvers als Tolstoi, Dostojevski, Poesjkin en Gogol. Rusland is een belangrijke handelspartner van ons land en met prachtige steden als Moskou en St Petersburg ook steeds vaker als vakantiebestemming in trek. Om naar Rusland te reizen, daar contacten te leggen en de cultuur beter te begrijpen is kennis van het Russisch onmisbaar. Hebt u de hele cursus bestudeerd, dan kunt u zeker in Rusland of andere landen van de voormalige Sovjet-Unie makkelijk (zakelijk) communiceren en plezier aan de taal beleven tijdens een vakantie, onder andere omdat het Russischsprekende volk kennis van de Russische taal bij buitenlanders zeer hoog waardeert.

Cursus en Training Noord-Limburg, Duits, Engels, Frans, Nederlands voor anderstaligen, Nederlands voor Nederlandstaligen, Kunstgeschiedenis, Spaans, Venray, Boxmeer, Overloon, Horst, Volksuniversiteit Venray

Locatie cursus

De cursus Russisch wordt op passende avond/tijdstip in overleg met cursisten gegeven door een auteur van deze taalcursus, docent Russisch voor NHA en het Taleninstituut Regina Coeli in Vught. Locatie: Kamerton (Russisch voor “Stemvork”), Dr. Kortmannweg, 5804BB Venray. 


Inschrijfformulier cursus Russisch

 • Inschrijven verplicht tot betaling van het cursusgeld! Zie Algemene Voorwaarden.
 • Na inschrijving ontvangt u een mail met alle informatie over de cursus en de factuur, dat kan soms enige tijd duren.
 • Door versturen verklaart u zich akkoord met inschrijven voor de cursus en het ontvangen van de nieuwsbrief.

  Aanspreektitel *
  Dhr.Mevr.

  Cursus *
  BeginnersGevorderden

  Belangrijk

  • De genoemde prijs is de prijs zonder eventuele extra kosten te betalen aan de docent, zoals vermeld bij de cursusinformatie.
  • Na inschrijving op een cursus zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.
  • U kunt zich niet online inschrijven als u niet over een e-mailadres beschikt.
  • Inschrijven verplicht tot betaling van het cursusgeld! (zie algemene voorwaarden).
  • Na inschrijving ontvangt u tevens de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft. Wenst u die niet meer te ontvangen, dan kunt u zich bij de eerste nieuwsbrief heel eenvoudig uitschrijven.
  • Verwerking van persoonsgegevens geschiedt conform de regelgeving van de AVG.

  Let op! Na verzending van het ingevulde inschrijfformulier aan Cursus en Training Noord-Limburg, ontvangt u een bevestigingsmail. In die email staat onder meer informatie over: betaling, het cursusmateriaal en waar u dat kunt bestellen. Hou dus na het verzenden van uw inschrijfformulier uw email in de gaten! Controleer ook uw spambox.