Russisch

 

niveaudagtijdstipstartlesprijs
1ste jaar donderdag * 19.00 tot 20.30 uur 21 sept.24 x€ 275,00
 4de jaar donderdag * 19.00 tot 20.30 uur 21 sept. 24 x €310,00

Voor informatie over uw docent klik hier.

Heeft u vragen over de cursus, stuur een mail.

Het inschrijfformulier vindt u onderaan deze pagina.

De cursus

Cursus en Training Noord-Limburg, Venray, Horst, Sevenum, Boxmeer, Overloon, Volksuniversiteit Venray, Nederlands opfriscursus, Nederlands voor Nederlandstaligen, Filosofie, Italiaans, Russisch, Spaans, Duits, budget, provocatieve technieken, Russisch

Leo Tolstoi in 1908, op 80-jarige leeftijd

Russisch: de taal van een volk met een bijzondere geschiedenis en de taal van beroemde schrijvers als Tolstoi, Dostojevski, Poesjkin en Gogol.
Rusland is een belangrijke handelspartner van ons land en met prachtige steden als Moskou en St Petersburg ook steeds vaker als vakantiebestemming in trek.

Om naar Rusland te reizen, daar contacten te leggen en de cultuur beter te begrijpen is kennis van het Russisch onmisbaar. Als u de cursus Russisch heeft afgerond kunt u met de Russen en de inwoners van de overige landen uit de voormalige Sovjetrepubliek een gesprek voeren in hun eigen taal, iets wat door hen zéér wordt gewaardeerd!

* In principe wordt de cursus Russisch op donderdagavond gegeven. In overleg met u kan de cursus worden verplaatst naar een ander tijdstip of naar vrijdag of zaterdag.

 

Locatie cursus

De cursuslocatie is in Venray en gemakkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid. Omdat  niet alle cursussen van Cursus en Training Noord-Limburg op dezelfde locatie worden gegeven, ontvangt u na inschrijving de exacte cursuslocatie.


Inschrijfformulier cursus Russisch

  • Inschrijven verplicht tot betaling van het cursusgeld! Zie Algemene Voorwaarden.
  • Na inschrijving ontvangt u een mail met alle informatie over de cursus en de factuur, dat kan soms enige tijd duren.
  • Door versturen verklaart u zich akkoord met inschrijven voor de cursus en het ontvangen van de nieuwsbrief.

Belangrijk

  • De genoemde prijs is de prijs zonder eventuele extra kosten te betalen aan de docent, zoals vermeld bij de cursusinformatie.
  • Na inschrijving op een cursus zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.
  • U kunt zich niet online inschrijven als u niet over een e-mailadres beschikt.
  • Inschrijven verplicht tot betaling van het cursusgeld! (zie algemene voorwaarden).
  • Na inschrijving ontvangt u tevens de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft. Wenst u die niet meer te ontvangen, dan kunt u zich bij de eerste nieuwsbrief heel eenvoudig uitschrijven.
  • Verwerking van persoonsgegevens geschiedt conform de regelgeving van de AVG.

Let op! Na verzending van het ingevulde inschrijfformulier aan Cursus en Training Noord-Limburg, ontvangt u een bevestigingsmail. In die email staat onder meer informatie over: betaling, het cursusmateriaal en waar u dat kunt bestellen. Hou dus na het verzenden van uw inschrijfformulier uw email in de gaten! Controleer ook uw spambox.