Nederlands – als tweede taal

Niveau Dag Tijdstip Start Lessen Prijs
Beginners In overleg

“Dankzij talen voel je je overal ter wereld thuis”, Edmund de Waal

Bij voldoende aanmeldingen start er een nieuwe cursus voor beginners.

Privelessen kunnen, in onderling overleg, op ieder gewenst moment starten.

 

Voor aanmelding en/of vragen kunt u het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina invullen en versturen of een mail sturen naar: Ikleernederlands@kpnmail.nl

 

Voor informatie over uw docent klik hier

Over de cursussen NT2

Woont of werkt u nog niet zo lang in Nederland, maar wilt u wel graag Nederlands leren,dan kunt u, vanaf  september 2021, weer taalcursussen Nederlands volgen bij Cursus en Training Noord-Limburg in Venray.

U leert in deze cursussen de taal voor DAGELIJKS GEBRUIK. Tijdens de cursus leert u niet alleen de Nederlandse taal kennen, maar ook de  Nederlandse maatschappij en cultuur.

 

 

Attentie:

Deze cursussen zijn bedoeld voor

anderstaligen ZONDER

inburgeringsverplichting.

Locatie cursus

De cursuslocatie is in Venray en gemakkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid. Omdat  niet alle cursussen van Cursus en Training Noord-Limburg op dezelfde locatie worden gegeven, ontvangt u na inschrijving de exacte cursuslocatie.

  Aanspreektitel *
  Dhr.Mevr.

  Cursus *
  Niveau 0-A1Niveau A1-A2Ik heb een vraag/opmerking

  Belangrijk

  • De genoemde prijs is de prijs zonder eventuele extra kosten te betalen aan de docent, zoals vermeld bij de cursusinformatie.
  • Na inschrijving op een cursus zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.
  • U kunt zich niet online inschrijven als u niet over een e-mailadres beschikt.
  • Inschrijven verplicht tot betaling van het cursusgeld! (zie algemene voorwaarden).
  • Na inschrijving ontvangt u tevens de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft. Wenst u die niet meer te ontvangen, dan kunt u zich bij de eerste nieuwsbrief heel eenvoudig uitschrijven.
  • Verwerking van persoonsgegevens geschiedt conform de regelgeving van de AVG.

  Let op! Na verzending van het ingevulde inschrijfformulier aan Cursus en Training Noord-Limburg, ontvangt u een bevestigingsmail. In die email staat onder meer informatie over: betaling, het cursusmateriaal en waar u dat kunt bestellen. Hou dus na het verzenden van uw inschrijfformulier uw email in de gaten! Controleer ook uw spambox.