CTNL in de media

 

14 september 2017

Ook een journalist van Peel en Maas was aanwezig bij de druk bezochte Open Avond van Cursus en Training Noord-Limburg. De Open Avond is de officiële startdatum van het nieuwe cursusseizoen.

 

September 2017

Onderstaand artikel verscheen ondermeer in:

 

 

en in

Hét ONDERNEMERSBELANG.nl

 

Het eerste jaar van Cursus & Training Noord-Limburg was een succes!

Nadat in 2016 definitief het doek viel voor de Volksuniversiteit Venray e.o. heeft een aantal docenten de handschoen opgepakt en is als zelfstandige groep verder gegaan met het organiseren van cursussen in de regio.

Eerst onder de naam Cursus Venray, daarna als Cursus & Training Noord-Limburg. De nieuwe naam maakt duidelijk dat ook bedrijven voor trainingen bij C&T terecht kunnen.

Het eerste jaar is inmiddels succesvol afgesloten.
Veel oud-cursisten van de Volksuniversiteit  wisten C&T te vinden, maar zeker ook veel nieuwe geïnteresseerden.
Voor veel cursussen was ruime belangstelling – de taalcursussen (Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Nederlands als tweede taal), Budgetbeheer en  Kunstgeschiedenis.

C&T is kleinschalig, laagdrempelig en niet commercieel.
De lessen worden op verschillende niveaus  en in kleine groepen gegeven in een gemoedelijke sfeer. Dat bleek voor velen aantrekkelijk! C&T voorziet duidelijk in een behoefte,  cursisten kwamen uit Venray en Horst, maar ook van verder weg: Boxmeer, Venlo, Well.

Het komende cursusjaar is het aanbod groter en nog interessanter want een aantal nieuwe docenten komt het team versterken. Lessen Russisch, Filosofie, Provocatieve technieken en een Opfriscursus Nederlands (voor nederlandstaligen) staan gepland.
Op de Open Avond (donderdag 7 september 2017 vanaf 18.30 uur in  gebouw De Kemphaan in Venray) is iedereen welkom voor intakegesprekken en kennismaking met de docenten.

Geïnteresseerden voor één van de talencursussen kunnen zich voor een intakegesprek aanmelden via de website.
We zien het nieuwe cursusjaar met veel vertrouwen en plezier tegemoet!
Voor meer informatie over docenten en het actuele cursusaanbod zie onze website: https://cursusentraining.org

 


 

27 juli 2016

 

1 juni 2016

 

4 mei 2016