Cursus en Training Noord-Limburg: cursussen voor iedereen

Vanaf september 2016 kunt u, als particulier óf als bedrijf terecht bij Cursus en Training Noord-Limburg.

Per 1 juli 2016 is de Volksuniversiteit Venray opgehouden te bestaan. Een groep docenten van de voormalige Volksuniversiteit maakt een doorstart, onder een nieuwe naam – Cursus en Training Noord-Limburg – en op  een nieuwe locatie – De Kemphaan aan het Kennedyplein in Venray.

De docenten

De docenten bieden onderwijs voor volwassenen uit de regio Noord-Limburg en omgeving. Vooralsnog gaat het om: Duits, Engels, Frans, Italiaans, kunstgeschiedenis, Nederlands als tweede taal, Spaans. Ook is er een mooie en nuttige cursus voor mensen die het financieel en administratief niet zo gemakkelijk hebben: Rondkomen, hoe doe je dat?

Deze laatste cursus is ontstaan uit een dringende behoefte naar ondersteuning en hulp. Hulp voor mensen die alle zeilen bijzetten om hun financiële hoofd boven water te houden en desondanks dreigen te verdrinken in bureaucratische rompslomp (denk bijvoorbeeld aan formulieren van de gemeente, bankzaken, verzekeringen, belastingen enzovoorts). Herkent u zich hierin? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Tijden en ook tarieven blijven zoals u dat gewend was van de Volksuniversiteit Venray.

Bedrijven – zakelijke taalrainingen

Ook bedrijven, organisaties en instellingen kunnen bij Cursus en Training terecht. Als een bedrijf zijn medewerkers een zakelijke taaltraining wil aanbieden, dan kan dit via Cursus en Training. Zakelijke taaltraingen op maat. Voor meer informatie lees hier verder.

2 gedachten over “Cursus en Training Noord-Limburg: cursussen voor iedereen

 1. Riet Rambags

  Wil graag wat informatie over de cursus Spaans.Heb al wat Spaans gehad en denk dat ik wel in het tweede jaar kan starten.Wat zijn de mogelijkheden? Ik behoor tot de groep van senioren.
  graag hoor ik van U.
  M.vr.gr. riet

 2. Cursus en Training Noord-Limburg Bericht auteur

  Beste Riet,

  Volgende week woensdag, 5 september, is er een Open Avond. U kunt dan de docent Spaans persoonlijk spreken om uw vraag te stellen.
  Graag even inschrijven op de webpagina Open Avond.
  Daarna ontvangt u een bevestiging van de docent.

  Eventueel kunt u de docent ook mailen via spaans@cursusentraining.org

  Veel succes!

  Docententeam Cursus en Training

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.