Over ons

This post is also available in: Pools

“Een goed leraar moet zowel inspireren als irriteren.”- Boeddha

Cursussen particulieren  +  Taaltrainingen bedrijven

Bij ons bent u aan het juiste adres voor hobby-cursussen, dan wel voor taaltrainingen voor de zakelijke markt. Onze cursussen zijn kleinschalig van opzet, met een prettige sfeer en een uitstekende docent. Het zijn groepslessen voor volwassenen, met standplaats Venray.

  • TALEN: EngelsDuits, Frans, Nederlands als tweede taalRussisch, Spaans.
  • Kunstgeschiedenis.
  • BUDGETCURSUS: Rondkomen… hoe doe je dat? Dit is een cursus die ondersteuning biedt. Voor mensen die door de bomen het bos niet meer zien en last hebben van papieren rompslomp, bureaucratie en/of financiën? Of voor iemand die sinds kort alleenstaand is en hulp kan gebruiken bij de paperassen? Aan het einde van de cursus is er weer licht aan het einde van de tunnel en heeft u het heft weer in eigen handen. Rondkomen… hoe doe je dat?
  • Voor meer informatie over de verschillende cursussen: klik op de eerder genoemde cursussen of in de bovenbalk / menu op “CURSUSSEN & INSCHRIJVEN”
  • Voor meer informatie over een zakelijke taaltraining klik hier.

Voor uitgebreide informatie over de verschillende cursussen: klik op de eerder genoemde cursussen of klik in de bovenbalk/het menu op “CURSUSSEN & INSCHRIJVEN”

Cursus en Training Noord-Limburg staat voor:

  • Goede cursussen zoals voorheen aangeboden door de Volksuniversiteit Venray.
  • Professionele taaltrainingen voor de zakelijke markt, incompany.
  • Een enthousiast team van samenwerkende docenten, die het stokje hebben overgenomen van de Volksuniversiteit Venray.

Vragen, opmerkingen, tips?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Informatie over de docent

Cursus en Training Noord-Limburg is een samenwerkingsverband van docenten en gestart in september 2016, nadat de Volksuniversiteit Venray in datzelfde jaar besloot haar deuren voorgoed te sluiten. Informatie over de docent vindt u op iedere cursuspagina (bovenin elke cursuspagina, doorklikbaar).

“Wie oude kennis koestert en voortdurend nieuwe vergaart, mag een leraar van anderen zijn.” Confucius

Cursus en Training Noord-Limburg, Venray, Horst, Sevenum, Boxmeer, Overloon, Volksuniversiteit Venray, Nederlands voor anderstaligen, NT2, Filosofie, Italiaans, Russisch, Spaans, Duits, budget, financiën, Frans, kunstgeschiedenis, taaltraining Linguacom taaltraining, bedrijfstraining, incompany, inhouse, zakelijk taalgebruik

Het enthousiaste docentencollectief van Cursus en Training Noord-Limburg