Contact

This post is also available in: Engels Duits Pools

“Ik kan niemand iets leren, ik kan iemand alleen laten nadenken.” – Socrates

Dit is de contactpagina van Cursus en Training Noord-Limburg. Hieronder leest u hoe u via mail contact op kunt nemen.

CONTACT:

I.  Cursus op Volksuniversiteit-niveau

Klik hier voor een totaaloverzicht van de cursussen; klik daarna op een van de cursussen (volgt info over de cursus en de mogelijkheid tot inschrijving voor de bewuste cursus). Heeft u daarna nog vragen? Bovenin elke cursuspagina kunt u doorklikken en zo een mail naar de docent sturen.

II.  Zakelijke taaltraining

Klik op: zakelijke taaltraining in uw bedrijf; daar ziet u vervolgens de mogelijkheid om een mail te sturen. Mogelijk kunnen wij u van dienst zijn.
Zin in een cursus?

 

 

 

 

 

Welke cursussen kunt u bij ons volgen?

“Kleine groepen, gemoedelijk, rustige sfeer, persoonlijke aandacht.”

Zo ervaren cursisten de groepscursussen bij Cursus en Training Noord-Limburg. Standplaats is over het algemeen Venray, soms wordt een cursus ergens anders gegeven. Maar in ieder geval altijd in de buurt van Venray en goed bereikbaar.

Voor meer informatie: Klik op cursusoverzicht. Kijk eens rustig naar de verschillende mogelijkheden. Misschien zit er iets interessants bij voor u.

Noord-Limburg, Boxmeer, Noord-Brabant, cursus Frans, Duits, Engels, Spaans, Nederlands voor buitenlanders, NT2, Italiaans, kunstgeschiedenis, Russisch, budgetproblemen, financiën, Sevenum, Volksuniversiteit

 U blijft graag op de hoogte van nieuwe cursussen en meer?
Dat kan heel gemakkelijk: rechtsboven op deze pagina (óf scroll naar beneden op uw telefoonscherm) staat “Jazeker, ik blijf graag op de hoogte”. Vul daar eenvoudig de gevraagde gegevens in en ontvang vervolgens regelmatig updates van Cursus en Training Noord-Limburg.

CURSUS EN TRAINING Noord-Limburg, sinds 2016