Contact

This post is also available in: Engels Duits Pools

“Ik kan niemand iets leren, ik kan iemand alleen laten nadenken.” – Socrates

Dit is de contactpagina van Cursus en Training Noord-Limburg. Hieronder vindt u de mogelijkheid tot contact via mail + informatie over:

I.  Cursussen in en rond Venray

II. Zakelijke taaltraining in bedrijven.

Bekijk geheel vrijblijvend het aanbod. Leest u iets interessants? Klik dan door.

CONTACT:

I.  Cursus op Volksuniversiteit-niveau

In de tekst hieronder staat enige informatie over de verschillende cursussen. Als dat niet voldoende is, klik dan op de bewuste cursuspagina (blauwe tekst). Heeft u daarna nog vragen? Stuur dan een mail, u ontvangt zo spoedig mogelijk reactie.

II.  Zakelijke taaltraining

In de tekst hieronder staat enige informatie. Als dat niet voldoende is, stuur dan een mail. U ontvangt zo spoedig mogelijk reactie.
Zin in een cursus?

 

 

Welke cursussen bieden wij aan?

“Kleine groepen, gemoedelijk, rustige sfeer, persoonlijke aandacht.”

Zo ervaren cursisten de groepscursussen bij Cursus en Training Noord-Limburg. Standplaats is over het algemeen Venray, soms wordt een cursus ergens anders gegeven. Maar in ieder geval altijd in de buurt van Venray en goed bereikbaar.

I.  Cursus op volksuniversiteit-niveau:

  1. Talen: Duits,  Engels, Frans, Nederlands voor anderstaligen, Russisch en Spaans. Onze cursussen zijn gericht op conversatie. Grammatica is natuurlijk van belang, maar de cursus is vooral gericht op het leren voeren van een gesprek. Klik op de taal van uw keuze (in de vorige zinnen) voor meer informatie.
  2. Kunstgeschiedenis: Houdt u van kunst, dan is een kunstgeschiedeniscursus vast iets voor u. Klik op de blauwe tekst voor meer informatie.
  3. Uw eigen adminstratie/financiën beheren: Helemaal niet zo gemakkelijk. Elke maand lukt het u net. Of misschien net niet om alles te betalen. Het wordt allemaal te veel en te moeilijk. Veel mensen hebben daar moeite mee. Niets om je voor te schamen. Misschien doet u dat toch. Maak dan niet de fout die zoveel anderen wel maken, door maar verder te ploeteren. Maar zoek hulp. Bij vrienden, bekenden, of wie dan ook. Kent u niemand, of wilt u bij niemand aankloppen? Maar zo doormodderen wilt u toch ook niet meer. Kijk dan eens naar de cursus Rondkomen…hoe doe ik dat? Het vraagt natuurlijk een financiële investering. En u had toch al zo weining geld. Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar begeleiding en ondersteuning bij hun financiële zaken. Klik op de blauwe tekst voor meer informatie.

 II.  Zakelijke taaltraining

U bent hier aan het juiste adres voor een professionele incompany-taaltraining / zakelijke taaltraining in uw bedrijf (klik op de blauwe tekst voor meer informatie). Taaltrainingen op maat. Mail ons met uw verzoek en/of wensen en wij nemen contact met u op.

Voor meer informatie: Klik op de specifieke cursusnaam in de tekst hierboven. Óf in het menu / de bovenbalk en scroll eens rustig door de pagina’s. Er zit vast wel iets moois bij voor u.
Toch nog vragen? Klik dan óp de bewuste pagina, op de daar genoemde mailmogelijkheid en Mail de docent (bij: ‘Heeft u vragen?’).
Vraag over een bepaalde cursus.
Bekijk de desbetreffende pagina (via menu/bovenbalk ‘CURSUSSEN EN INSCHRIJVEN’). Vindt u op díe specifieke cursuspagina niet de informatie waarnaar u zoekt, neem dan contact op via het dáár genoemde mailadres. Zo heeft u meteen te maken met de juiste docent.
 U blijft graag op de hoogte van nieuwe cursussen en meer?
Dat kan heel gemakkelijk: Kijk rechtsboven op deze pagina (óf scroll naar beneden op uw telefoonscherm). Vul de gevraagde gegevens in en ontvang zo regelmatig nieuwe informatie.

Docentencollectief Cursus en Training Noord-Limburg (2 docenten ontbreken op de foto)