Contact

“Ik kan niemand iets leren, ik kan iemand alleen laten nadenken.” – Socrates

Dit is de contactpagina van Cursus en Training Noord-Limburg. Hieronder leest u hoe u via mail contact op kunt nemen voor 1. een cursus op Volksuniversiteit-niveau of voor 2. een vraag of informatie over een zakelijke taaltraining.

CONTACT:

1.  Cursus op Volksuniversiteit-niveau

Lees onderstaande korte uitleg voor het opnemen van contact met een van onze docenten:
  • klik hier voor een totaaloverzicht van de cursussen;
  • klik vervolgens op een van de cursussen. Er volgt een pagina met info over de specifieke cursus en de mogelijkheid tot inschrijving voor de bewuste cursus.
  • Heeft u toch nog vragen?
  • Dan staat bovenin elke cursuspagina een doorklikmogelijkheid om een mail naar de docent sturen.

2.  Zakelijke taaltraining

“Kleine groepen, gemoedelijk, rustige sfeer, persoonlijke aandacht.”

Zo ervaren cursisten de groepscursussen bij Cursus en Training Noord-Limburg. Standplaats is over het algemeen Venray, soms wordt een cursus ergens anders gegeven. Maar in ieder geval altijd in de buurt van Venray en goed bereikbaar.
Welke cursussen kunt u bij ons volgen?
 U blijft graag op de hoogte van nieuwe cursussen en meer?

Voor meer informatie: Klik op cursusoverzicht. Kijk eens rustig naar de verschillende mogelijkheden. Misschien zit er iets interessants bij voor u.
Dat kan heel gemakkelijk, op deze pagina rechtsboven (óf scroll naar beneden op uw telefoonscherm) “Jazeker, ik blijf graag op de hoogte”. Vul daar de gevraagde gegevens in en ontvang voortaan regelmatig updates van Cursus en Training Noord-Limburg.

Noord-Limburg, Boxmeer, Noord-Brabant, cursus Frans, Duits, Engels, Spaans, Nederlands voor buitenlanders, NT2, Italiaans, kunstgeschiedenis, Russisch, budgetproblemen, financiën, Sevenum, Volksuniversiteit

CURSUS EN TRAINING Noord-Limburg, sinds 2016